Принц Хари получи овации, след като отправи сърдечна благодарност на работещите

...
Принц Хари получи овации, след като отправи сърдечна благодарност на работещите
Коментари Харесай

Хари сред звездите, Меган - вкъщи /СНИМКИ/

Принц Хари получи аплодисменти, откакто насочи сърдечна признателност на работещите на първа линия против коронавирус и прикани американците да „ гледат с емпатия и съчувствие “. Принцът бе измежду участниците в звездния благотворителен концерт на Vax Live в Лос Анджелис. 

Хари беше измежду доста известни звезди - включително Дженифър Лопес,  Селена Гомес  и Бен Афлек. Той се  качи на сцената  в неделя вечерта. Концертът е  проведен от Global Citizen на стадиона So-Fi в Ингълууд, а феновете бяха единствено изцяло имунизирани. 

 Принц Хари, херцогът на Съсекс и Nomzamo Mbatha приказват на сцената по време на събитието Global Citizen VAX LIVE в Калифорния

Концертът, насърчаващ справедливото разпространяване на коронавирусните ваксини в целия свят, бе първата обществена поява на Хари в Съединени американски щати след погребението на дядо му принц Филип. 

" Тази вечер е празник на всеки от вас тук, имунизираните чиновници от първа линия в публиката и милионите герои по света “, сподели 36-годишният принц на приветстващата навалица, написа Дейли мейл. 

" Прекарахте последната година в борба, самоуверено и безкористно, с цел да ни отбраните всички. Служихте и се жертвахте. Дължим ви голяма признателност. Благодаря!`  

Хари и Меган са ръководители на акцията на Vax Live, която „ има за цел да вдъхне доверие към имунизациите в международен мащаб и да помогне те да стигнат на всички места и до всички, съгласно Global Citizen. 

При популяризирането на събитието уредниците обявиха, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще предадат „ значимо световно обръщение за справедливостта на имунизациите “. 

Меган, която е бременна с второто дете на двойката, се довери на Хари да показа това известие от нейно име, до момента в който тя остана у дома в неделя.   

В своето трагично послание Хари сподели: „ Ние се събираме, тъй като тази пандемия не може да завърши, в случай че не действаме групово с невиждан ангажимент към споделената ни човещина.

„ Ваксината би трябвало да се популяризира за всички на всички места. Не можем да си починем или да се възстановим същински, до момента в който няма заслужено систематизиране до всички краища на света. Не можем да си позволим задачата ни да се провали и за това става въпрос довечера. 

Вирусът не съблюдава границите и достъпът до имунизацията не може да бъде избран по географски симптом. Това би трябвало да се одобри като главно право за всички и това е нашата насочна точка. 

На никой от нас не би трябвало да му е прелестно да мисли, че можем да се оправим, когато страдат толкоз доста други. В реалност и изключително при тази пандемия, когато някой страда, страдаме всички. 

Трябва да гледаме оттатък себе си с емпатия и съчувствие към тези, които познаваме, и тези, които не познаваме. Трябва да издигнем цялото човечество и да се уверим, че никой човек или общественост не е изостанал. 

Това, което вършим в този миг, ще остане в историята и довечера ние сме солидарни с милионите фамилии в цяла Индия, които се борят с опустошителна втора вълна. "  

Концертът ще бъде излъчен на 8 май по радиостанции ABC, CBS, Fox, YouTube и iHeartMedia. Той ще насърчи даренията, с цел да помогне за постигането на задачата за обезпечаване на имунизации за 27 милиона здравни служащи по целия свят.

Други хедлайнери ще включват президента Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис, които ще се стремят да " покачат публичното доверие към имунизациите COVID-19, като в същото време засилят главните ограничения за предварителна защита, като носенето на маски и общественото разграничаване ", споделят от Global Citizen. 

Ще се появят също френският президент Еманюел Макрон, канадският министър председател Джъстин Трюдо, хърватският министър председател Андрей Пленкович и известни персони Криси Тейген, Дейвид Летърман, Гейл Кинг, Джими Кимел, Оливия Мън и Шон Пен.  

 Дженифър Лопес направи няколко промени в оборудването си по време на сета си на So-Fi стадиона в неделя вечер
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР